DÁREK ke každé objednávce nad 700,-Kč, plechovka RedBullu 🥳

Proč slavit?

Všedních dní je v našem životě bezpočet a dny nám tak trošku splývají. Kdyby se vás někdo zeptal, co jste dělali 18. června letošního roku, pravděpodobně nebudete vědět. Pokud byste ale ten den měli narozeniny nebo třeba výročí svatby, možná byste si vzpomněli. V případě, že jste ale ten den oslavili, pak si vzpomenete zcela určitě i na detaily celého dne. A o tom to přesně je. Odlišit ty obyčejné všední dny, od těch které jsou pro nás výjimečné. Je úplně jedno, které dny pro vás jsou ty důležité. Narozeniny vaše nebo vašich blízkých, výročí svatby, den zasnoubení nebo třeba den, kdy jste si otevřeli firmu. Všechny tyhle příležitosti si přece zaslouží víc, než jen rychlý oběd v průběhu dne nebo večeři v oblíbené restauraci, kam chodíte každý měsíc.

To jak oslava bude vypadat je jen na vás. Někdo miluje velké oslavy s hosty, kapelou a rautem. Naopak někdo rád slaví jen ve dvou. Bez ohledu na to, kam se řadíte vy, to může být skvělá oslava.

Oslavy jsou samozřejmě důležité pro děti. Pro ně je to skvělý způsob jak pochopit, že jsou zase o rok starší, že jsou zase vánoce nebo konec roku. Dospělí se často odbývají, že nemají čas nebo že je to zbytečné. Ale ačkoliv žijeme v době plné vymožeností od sušiček, robotických vysavačů až po chytré telefony, většina z nás je stále ve spěchu. Takže proč nevyužít těch pár okamžiků v roce, kdy pozveme své přátele a rodinu, nafoukneme pár balónků, dáme na stůl konfety, nasadíme si párty čepičky a společně se zastavíme a pobavíme.

Zastavte se i vy, a vymyslete alespoň dva důvody v roce, které stojí za to oslavit. A možná se z toho časem stane tradice, na kterou se všichni budou těšit. Na to, až všichni odloží telefony, a ponoří aspoň na pár hodin do úplně jiné reality. Pokud jste kreativní, může to být třeba realita Avengers, pirátů nebo Ledového království. Především ale jde o to být s lidmi, které máte rádi a vytvořit si společné zážitky a vzpomínky, protože to jsou věci, které vám nikdo nikdy nevezme.