DÁREK ke každé objednávce nad 700,-Kč, plechovka RedBullu 🥳

Příležitosti k oslavě

Během roku je tolik příležitostí k oslavě. Je to nejlepší příležitost, jak se vidět s rodinou či přáteli. Že vás teď rychle nenapadá žádný důvod k oslavě? Mrkněte do našeho seznamu, co všechno můžete v průběhu roku oslavit. Možná vás pak napadne i spousty další příležitostí, kdy objednat nejen balónky a vystřelovací konfety.

Narozeniny

Oslava narozenin

Kdo nikdy nezažil žádnou narozeninovu oslavou, ať hodí balónkem. V každé rodině se slaví jinak. Někdo má rád velmi malé oslavy v nejužším rodinném kruhu a někdo naopak volí velkolepé oslavy se spoustou hostů. Ať patříte do jakékoliv skupiny, narozeniny jsou tou nejčastější příležitostí k oslavě. A výhodou je, že je můžete slavit každý rok :-)

Svátek

Pravděpodobně kvůli svátku nebudete pořádat obří oslavu. Většina lidí ani svátek moc neslaví. Ale co letos překvapit děti nebo partnera malou oslavou. Navíc pokud se jedná o svátek v době, kdy je možné uspořádat si oslavu venku, můžete to pojmout jako piknik. Pár balónků, párty nádobí, něco dobrého a je to.

Svatba

Svatba

Tady není potřeba slov. Každý pár chce přece oslavit tento výjimečný den. Takže tady jen záleží na tom jak moc velká oslava to bude a v jakém stylu.
Hitem posledních let jsou rozhoděn přírodní svatby.

Výročí

Oslava výročí

Je úplně jedno o jaké výročí se jedná. Ale váš protějšek vždycky potěší, když pro něj připravíte večeři a dáte si záležet i na výzdobě. Balónky, konfety a další dekorace na stůl. A nemusíte se držet jen romantiky, klidně připravte bláznivé výročí s tématem oblíbené postavy nebo třeba filmu.

Valentýn

Sv. Valentýn

Pokud se řadíte k té skupině zamilovaných, kteří Valentýn slaví, určitě by neměla chybět ta správná výzdoba. Stačí jen pár kousků, které vytvoří tu správnou romantickou atmosféru.

Halloween

Halloween

Pozvěte přátele a udělejte si halloweenskou párty. K té je samozřejmě potřeba ta správná výzdoba. Pavučiny, dýně nebo duchové. Stačí pár kousků a vytvoříte strašidelnou atmosféru, která k halloweenské párty rozhodně patří.

Vánoce

vanoce

Vánoční večírky nabírají na oblibě a to nejen ty firemní. Vánoční čas je pro spoustu lidí obdobím stresu a shonu. Připravte pro své přátele prima vánoční oslavu, kde všichni vypnou, užijí si dobré jídlo a pití a samozřejmě krásnou vánoční výzdobu.

Silvestr

silvestr

Ať letos plánujete oslavu konce roku jen s dětmi, nebo se chystá velká párty, určitě byste neměli zapomenout nakoupit frkačky, čepičky a konfety. Bez toho se neobejde žádná silvestrovská párty.

Den dětí

Pro dospělé je to možná jen datum v kalendáři a většina rodičů tento den nepovažují za speciální. Ale co to při další příležitosti změnit? Pozvat pár kamarádů vaší ratolesti, připravit soutěže a nezapomenout na vtipnou a barevnou výzdobu. Děti to ocení a užijí si skvělý den.

Den matek

Den matek

Co kromě dárku a vyrobeného přání od dětí, letos dát maminkám i něco navíc. Připravit jim prima den i s balónky a krásně prostřeným stolem u snídaně, který bude zdobit organza a konfety. Určitě tím překvapíte.

Začátek nebo konec prázdnin

Taky máte vy nebo vaše děti narozeniny v zimě? A vždycky závidíte těm, co slaví v létě, že můžou mít oslavu třeba na zahradě? Tak co udělat speciální oslavu na začátku nebo na konci prázdnin. Obě varianty jsou přece důvod slavit. Skvělý je, že si můžete zvolit téma jaké chcete, je to párty, která nemá žádná pravidla. Záleží jen na vás, jak oslavu vymyslíte a koho pozvete.

Oznámení těhotenství / pohlaví miminka

Narození dítěte / těhotenství

U nás to zatím není tak běžné, ale přesto je důvod k oslavě. Buď se může jednat o oznámení, že z vás budou rodiče nebo odhalení pohlaví miminka. Obě dvě varianty jsou skvělou příležitostí pro setkání s rodinou či přáteli.

Ukončení studia

Ukončení studia

Nejčastěji se slaví ukončení vysoké školy. Co ale oslavit i ukončení základní nebo střední školy? Vždyť je to něco, co člověk zažije jednou za život. Takže až zase někdo ve vašem okolí bude končit kterýkoliv stupeň vzdělání, připravte mu oslavu.