DÁREK ke každé objednávce nad 700,-Kč, plechovka RedBullu 🥳

Kolik toho mám koupit?

Jak zvolit správný počet dekorací na oslavu?

Rozhodli jste se připravit oslavu nebo párty a začínáte hledat ty správné dekorace? Rozmyslet si styl a zaměření pro většinu není tak těžké. Kde se ale často zastavíte je množství jednotlivých dekorací a doplňků. Bohužel na to neexistuje jednoduchý a univerzální návod. Přesto vám můžeme dát pár osvědčených rad.

U nákupu párty zboží platí lepší více než méně. Neznamená to ale, že máte koupit dvojnásobné možností než budete potřebovat, které nakonec zůstane nevyužité. Přesto je dobré u některých dekorací mít pár kousků navíc. Protože pokud během přípravy zjistíte, že tohoto máte málo, je už většinou pozdě a výsledek oslavy nemusí odpovídat vašim původním představám.

Naše tipy a rady

  • LATEXOVÉ BALÓNKY - tady doporučujeme mít nějaké navíc vždy. Asi největší chybou může být koupě pouze 1 ks. Proč? Klasické nafukovací balónky je velmi jednoduché přefouknout nebo poškodit při zavazování. A pokud máte pouze jeden kus a zrovna se nepovede jeho nafouknutí, nemáte ho jak nahradit. Stejně tak byste měli postupovat i v případě, že potřebujete větší množství, vždy je vhodné vzít pár kousků navíc. Cenově vás to určitě nezruinuje, protože cena jednoho balónku se pohybuje od 2-8,-Kč za kus. A když se vám povede nafouknout všechny balónky bez nehody? To přece nevadí, balónků není nikdy dost, takže určitě i ty navíc využíteje k vyzdobení.

  • UBROUSKY - většina balení ubrousků se prodává po 20-ti kusech. Samozřejmě záleží kolik bude na oslavě, svatbě nebo párty lidí, ale vždy je lepší vzít alespoň jedno nebo dvě balení navíc. Byla by přece škoda, kdybyste v průběhu oslavy museli na pečlivě nazdobené stoly dát papírové utěrky. A když zbydou, tak papírové ubrousky se během roku využijí snad v každé domácnosti a to bez ohledu na barvu nebo motiv.

  • PÁRTY ČEPIČKY - jedna čepička pro každého, to jsou jednoduché počty. Ale především u dětských oslav se může stát, že některé z děti si čepičku poničí hned na začátku oslavy. Pak je fajn mít nějakou v zásobě. Kromě balení po 6-ti kusech je možné vybrat i takové, které lze kupovat po jednom. A když se nevyužijí, můžete je schovat na příští oslavu. A opět se jedná o zanedbatelnou položku. Jedna čepička stojí v průměru 5-7,-Kč. Ale může zachránit slzičky malého hosta nebo přímo oslavence.

  • FRKAČKY - oblíbené mezi dětmi i dospělými. Ale stejně jako u jakéhokoliv jiného zboží se může stát, že jedna frkačka v balení bude vadná a pak bude potřeba vyřešit, kdo se bude muset obejít bez ní. Takže mít pár kousků v zásobě navíc určitě nebude na škodu.

  • ORGANZA - její využití je skutečně široké. Velmi často jsou využívány ke zdobení stolů. I když vypočítat si přesný počet metrů je celkem jednoduchý způsob, jak zjistit kolik rolí budete potřebovat, přece jen je lepší mít něco navíc. Takže pokud máte rezervu jen pár centimetrů, doporučujeme vzít o jednu organzu více. Můžete ji pak využít v rámci výzdoby jinde a nemusíte se bát, že vám nakonec bude někde chybět.

Samozřejmě je na vás, co všechno chcete mít pro jistotu v zásobě. Výhoda dekorací je, že ty které nepoužijete, jednoduše schováte na další oslavu.