DÁREK ke každé objednávce nad 700,-Kč, plechovka RedBullu 🥳

Balónky, nepostradatelný doplněk na svatby, narozeniny, plesy a jiné oslavy

Oslnivé svatby, parádní narozeninové oslavy, rozlučky se svobodou, plesy a další party si zaslouží výzdobu se vším všudy. A co je vhodnějším doplňkem než balónky? Jsou to takový nafukovací kouzelníci a patří mezi nejoblíbenější ozdobné prvky pro různé oslavy, právem. Jejich různorodé tvary, velikosti a barvy nabízejí nespočet možností, jak dodat významnému dni nezapomenutelnou atmosféru. Pojďte se s námi podívat, jak správně vybrat balónky na svatbu, narozeniny a další oslavy.

Balonky na svatbu

Vyberte si tematický styl

Prvním krokem ke správnému výběru balónků je zvážit celkový styl oslavy. Na svatbu v rustikálním stylu se více hodí balónky v přírodních odstínech, zatímco extravagantní narozeniny budou více zářit s metalickými nebo lesklými balónky ve výrazných barvách. A pokud plánujete dětskou oslavu, určitě vás potěší balónky ve tvaru zvířátek nebo oblíbených postaviček.

Barvy, které vypráví příběh

Barvy mají úžasnou schopnost vyjádřit emoce a náladu. Zvolte proto barvy balónků tak, aby bylo jasné, co chcete vyjádřit. Na svatbě můžete použít barvy, které ladí s květinami nebo svatebními dekoracemi, zatímco narozeniny mohou využít oblíbené barvy oslavence.

Balónky na narozeniny

Velikost a uspořádání

Velikost balónků hraje roli v celkovém vizuálním dojmu. Velké balóny mohou sloužit jako pozoruhodné prvky v dekoraci, zatímco menší balónky mohou být skvělé stolní dekorace. Uspořádání je ovšem klíčové. Balónky lze svázat do balónkové brány, svěžího oblaku pod stropem a nebo se mohou nechat volně unášet vzduchem.

Balónky jako součást zábavy

Balónky mohou být nejen krásnou dekorací, ale také poslouží ke skvělé zábavě. Pro dětské oslavy můžete připravit různé hry a aktivity spojené s balónky. Např. soutěž, kdo nejvíce nafoukne balónek, tanec s balónkem, který nesmí ulítnout a mnoho dalších. Tyto hry zabaví nejen děti, ale i dospělé. Můžete je tak vyzkoušet i na svatbě nebo plese.

Nezapomínejme ani na životní prostředí

Při výběru balónků nezapomínejte ani na životní prostředí. Volit můžete také i biologicky odbouratelné ECO balónky, které se snadněji rozkládají.

Balónky mají magickou schopnost vnést do každé oslavy lehkost a radost. Výběr těch správných balónků na svatbu, narozeniny nebo jinou oslavu může udělat z celé události nezapomenutelný zážitek. S důmyslným výběrem tvarů, barev a uspořádáním mohou balónky proměnit běžnou místnost v pohádkový prostor plný radosti a “kouzel”.