DÁREK ke každé objednávce nad 700,-Kč, plechovka RedBullu 🥳

Rozpalte váš svatební den nezapomenutelnými hrami s podvazky

Ke svatbě neodmyslytelně patří tradice a v případě nevěsty to platí dvojnásob: mít něco nového, půjčeného, starého a modrého. V případě tradiceho "modrého" většinou nevěsta zvolí právě modrý podvazek. A protože svatební den je důležitým okamžikem v životě novomanželů, měl by být nezapomenutelný nejen pro novomanžele, ale i pro všechny svatebčany. Zábava tak nesmí chybět a jednou z originálních možností, kterou lze na svatební oslavě začlenit, jsou hry s podvazky.

Svatební hry s podvazky

Hry s podvazky jsou často součástí každé svatby. Tyto hry nejsou pouze o smíchu, ale také o vytváření nezapomenutelných momentů, ale také třeba o uvolnění napětí mezi hosty. Pokud hledáte způsob, jak přidat do svatebního dne vtipné okamžiky, následující hry s podvazky by mohly být tím pravým.

Ženich, nevěsta a zuby

Převážná většina svatebních soutěží a her, které jsou určeny pro novomanžele slouží ke zjištění toho, jak dokáž nevěsta se ženichem spolupracovat a zda se jim bude ve společném životě dařit. Jedna z těchto her je i stahování podvazku. Úkol určený pouze pro ženicha a i když to vypadá jednoduše, nenechte se zmást, tak snadné to opravdu není. Ženich musí podvazek nevěstě stáhnout zuby, aniž by použil ruce. Záleží pouze na novomanželích, jak dokáží spolupracovat a zda bude ženich úspěšný. U této hry se rozhodně zasmějete a zůstanou vám úsměvné vzpomínky.

Lov na podvazek

Tato hra je jednou z alternativ ke hře hod kyticí, ale místo květin nevěsta sundá podvazek a hodí jej mezi nezadané slečny. Ten kdo svatební podvazek chytí, by měl být šťastný do konce života a ta z nich, která podvazek chytí by se měla do roka a do dne vdávat. Berte to s humorem a hosté budou mít jistě co vyprávět.

Dražba podvazku

Jak si mohou novomanžele na svatbě vydělat? Zkuste vydražit podvazek nevěsty. V hlavní roli opět ženich, který stáhne nevěstě podvazek a snaží se ho vydražit za co nejvyšší cenu. Je to jen a jen o jeho šikovnosti, za kolik podvazek vydraží a novomanželé si tímto způsobem vydělají. :-) No není to skvělý způsob, jak si mohou nevěsta se ženichem hezky vydělat?

Nezapomeňte, že hry se svatebními podvazky by měly být zábavné a nevtíravé. Někteří hosté by se mohli cítit nepříjemně, pokud by se účastnily her, které jsou příliš intimní.