DÁREK ke každé objednávce nad 700,-Kč, plechovka RedBullu 🥳

Rozlučka se svobodou

Hola hej, dobrodruzi a milovníci party! Přichází čas, kdy se chystáte zakotvit své nezbedné srdce a vzít si milovaného partnera / partnerku? Ale než vstoupíte do světa manželství a olympiády o dvou kruzích, je třeba se parádně rozloučit se svobodou a to se vší parádou! Pro tuhle jedinečnou výpravu máme pro vás nápady, o kterých jste možná ještě ani neslyšeli!

rozlucka_se_svobodou_zeny

Rozloučka se svobodou je "tradice" plná smíchu, dobrodružství a občas i menších hloupostí. Někdy je to jako závod s časem, vymyslet co nejoriginálnější, nejzábavnější a vtipný večer nebo víkend není jen tak. Naštěstí pro vás máme několik nápadů, jak vytvořit nezapomenutelnou rozlučku se svobodou.

Co takhle "oslavenci" dopřát trochu adrenalinu? Nechte jej otestovat své dovednosti, schválně jak přežije v divoké přírodě a postaví se různým výzvám a překonávání překážek. Ale pozor! Bude to lovecká hra, která vyžaduje statečnost, chytrost a schopnost řešit hádanky. Samozřejmě, s časovým omezením, abyste zajistili maximální vzrušení!

Pokud máte výstřední partu, proč se držet jen tradičních aktivit? Co takhle let balónem? Ano, slyšíte správně - balónem! Nic nevzbudí v někom tolik smíchu a trochu úzkosti jako vzestup do oblak. Ale ať už budou reakce jakékoliv, jistě to bude zážitek, o kterém se bude dlouho vyprávět!

rozlucka_se_svobodou_kostymy_2

A teď přejděme k trochu tradičnější rozlučce se svobodou, ale stále nezapomenutelnému zážitku: párty v kostýmech! Pokud chcete, aby se dotyčný (-á) cítil zahanbeně, ale zároveň jste všichni upřímně pobavili, není nic lepšího, než si vzít na pomoc kreativitu a vynalézavost. Vyberte tematický kostým a nechte "nevěstu / ženicha" chodit po městě, pokud máte odvahu, můžete takto vyrazit celá skupina. A nezapomeňte naplánovat úkoly, které je potřeba plnit :-) Nenechte si ho utéct a vše patřičně dokumentujte, videa, fotky jsou poté k nezaplacení.

Další aktivitou, na které se můžete společně pobavit jsou únikové hry. Nechte se vtáhnout do světa SAW, Star Wars, Harryho Pottera nebo si vychutnejte Cestu na Měsíc, Titanic, Sherlok Holmes a mnoho dalších. Zažijte nezapomentuelné dobrodružství, napětí a smích.

Nesmíme zapomenout opravdu na ty klasické rozlučky, kde se jde do baru(-ů), tancuje, plní úkoly a dáváte si oblíbené drinky. Podobným způsobem můžete uspořádat rozlučku se svobodou také u někoho doma. V obou případech budou party parádní a užijete si spoustu zábavy, tak hurá do toho.

Ať už se rozhodnete pro loveckou hru, let balónem, párty v kostýmech, únikovou hru nebo párty u vás doma či v baru, nejdůležitější je, aby se oslavenec a jeho přátelé bavili a utkvěli jim krásné vzpomínky, na které ještě dlouho budou vzpomínat s úsměvem. A pamatujte, rozloučka se svobodou je jen začátek nové kapitoly života, která bude plná dobrodružství, lásky a nekonečných příležitostí.

Dolaďte tuto velkolepou párty k dokonalosti, ať už jsou to balónky, šerpa, čelenky, masky, ale i praktické ubrousky nebo organzy.

Takže ahoj, svobodo! A vítej manželský živote, plný nezapomenutelných okamžiků!